Bloedmooi fitnessmodel kruipt in de huid van Wonder Woman (foto’s)

Het tweede deel van Wonder Woman is helaas uitgesteld naar oktober.

In de sequel maken we een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Mocht de ravissante Gal Gadot ooit beslissen haar magische lasso aan de haak te hangen, hebben we al een suggestie voor een eventuele opvolgster.

Maak kennis met de 24-jarige Amerikaanse atlete Brigitte Goudz. Ze is een bekende fitness-instructrice en Instagram-persoonlijkheid. Ze ijvert er voor om meer dames aan te zetten tot gewichtheffen en powerlifting.  

Ze begon zelf gewichten te tillen op haar achttiende om iets te doen aan haar laag zelfbeeld. Met succes, want ze transformeerde van lelijk eendje naar een wel heel fitte zwaan. Ze toont met regelmaat haar enorm gespierde dijen en schouders op de social media. Niet iedereen kan haar potig lichaam waarderen, sommige volgers zijn van mening dat ze er te kloek uitziet voor een vrouw.

Kritiek die miss Goudz probleemloos naast zich neerlegt. Haar cosplay als Wonder Woman is dan ook het perfecte antwoord op al die azijnpissers. Perfect tot in elk detail. Een plaatje dat zelfs Superman zwak maakt in de knieën.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Brigitte Goudz (@brigittegoudz) on

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More