Bloedmooie Stephanie Tency is een fortuin waard

Kga het zeggen André…

Als er één dame is waar wij  zonder samenhang klinkers en medeklinkers door beginnen stamelen, is het Stephanie Tency wel. Deze ravissante Nederlandse die ooit het kroontje van Miss Universe Netherlands op haar mooie kopje mocht zetten, is ook diegene die de bordjes mocht omdraaien bij de Nederlandse versie van het Rad Van Fortuin, met de zanger/presentator ‘Leef alsof het je laatste dag was’ André Hazes Jr. .

 Maar als je denkt dat ze er gewoon het mooi poppetje staat te wezen, ben je verkeerd. “Mensen zien me vaak als mooi poppetje en dikwijls krijg ik dan te horen als ik ze ontmoet: ‘Wow, ik dacht dat je vet arrogant was maar je bent gewoon super grappig en cool’. Ik laat ook gewoon boeren en ben gewoon altijd mijzelf. Ik kan ook beter opschieten met mannen dan met vrouwen, vrouwen zeuren zo erg. Ik heb ook veel mannelijke vrienden.” Stephanie…de knappe “One of The Boys”!

Kga het zeggen André: ‘Een vrouw om verliefd op te worden’
 

2

Image 2 of 25

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More