Boek met 266 blanco pagina’s overladen met vijfsterrenrecensies (video)

De Amerikaanse presidentsverkiezingen komen eraan en wedden dat het volgende boek weer ter sprake gaat komen?

Want als er iets is dat de Republikeinen en Democraten goed kunnen doen, dan is het wel het bloed onder elkaars nagels vandaan halen.

Een mooi Engels gezegde is dat je een boek niet op zijn kaft mag beoordelen – Don’t judge a book by its cover – maar dat is deze keer niet het geval. Het boek Reasons To Vote For Democrats: A Comprehensive Guide, geschreven door de conservatieve journalist Michael J. Knowles, was een tijdje geleden het best verkopende boek op Amazon. De term ‘geschreven’ moet je zeer lichtjes opvatten, want het boek bevat nog minder inhoud dan de hersenpan van een Temptation Island-deelnemer.

Het boek heeft enkel een titel en een uitgebreide flaptekst, voor de rest zijn het 266 blanco pagina’s. ‘Redenen om te stemmen voor democraten: een uitgebreide gids’, is een politieke verandering die de tand des tijds zal doorstaan, aldus de auteur. De must have aanvulling voor elke politieke waarnemer. Tevens staat er op de cover één woord recensie van politiek commentator Ben Shapiro, namelijk… GRONDIG!

Knowles beweert jaren gewerkt te hebben aan het boek, na research van alle democratische ideeën en realisaties op vlak van economie, buitenlands beleid, nationale veiligheid, burgerrechten, enzovoort. De paperback uitgave kost amper 5,5 euro. Het boek heeft ondertussen al meer dan 4200 recensies met bijna allemaal 5 sterren gekregen op Amazon. Maar als je dacht dat dit hilarisch is, wacht totdat je volgende reacties leest van mensen die het boek gekocht hebben.

“Ik kan niet wachten op het luisterboek”, “Zo informatief en aangrijpend. In één ruk uitgelezen”, “Een echte nagelbijter!”,… zijn slechts enkele van de vele sarcastische opmerkingen. Wij kunnen alvast niet wachten op de filmversie!

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More