Bombshell Kellie is meer dan een hottie

Eentje met een gouden hart… 

Ooit al gehoord van Kellie Stewart? Deze in Texas opgegroeide mooie meid is het exponent van een echte American girl‘. Niet die dikke mossel die haar ontbijt, lunch en avondmaal nuttigt in een Dunkin’ Donuts of McDo, maar wel die van een waanzinnig knappe en welgevormde blondine die met het gezin aan vrijwilligerswerk doet, goede punten scoort op school, acteerlessen volgt en één van de paradepaardjes is van het volleybalteam in high school.

Haar looks brachten haar tot de winnares van ‘Miss Texas Teen USA’ in 2014, waarna ze opnieuw een jaar lang heel veel vrijwilligerswerk ging promoten in haar staat en ver daarbuiten.  

Ook promootte deze sympathieke meid zichzelf best goed want met contracten bij de dikste modellenbureaus én eentje als een van de vaste meisjes van Guess, verzilvert dit goudklompje ook haar mooie looks! Soit, vrijwilligerswerk met Kellie? Zeg maar waar en wanneer, levenslang als het moet!

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram  

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More