“Not safe for work” is meestal de eerste gedachte die door je hoofd schiet, wanneer je vingers jeuken om door te klikken naar PornHub.

Het is dan ook een 18+ website met een tikkeltje meer internetverkeer dan pakweg die van de duivenbond van Scherpenheuvel-Zichem. Omdat er tegenwoordig meer gratis sites van dat kaliber online komen dan er Cara Pils-blikjes worden gedronken bij een stakingspiket, moeten de grote en meer bekende volwassen sites inventiever uit de hoek komen om hun bezoekers niet te verliezen.

Daarom dat PornHub de filmpjes van de 26-jarige Amerikaan Ryan Creamer oogluikend toestaat. Want ondanks de zeer prikkelende titels van zijn filmpjes, gebeurt er bijzonder weinig. ‘Ik kom een pizza brengen en stop mijn worstje er niet in’ is één van de video’s die al honderdduizenden keren bekeken werden.

Creamer zinspeelt op typische klassieke situaties die we allemaal kennen uit het 18+ genre, zoals het verleiden van de stiefbroer of de taxichauffeur in natura betalen omdat je blut bent. De video’s worden niet alleen goed bekeken, maar krijgen ook duizenden likes.

Het is gewoonweg hilarisch en het is niet nodig de internetgeschiedenis te verwijderen deze keer.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."