Britney Spears blijft in haar ‘gevangenis’

Wie is er het gekst, Britney of haar fans?

Een rechtbank in Los Angeles is niet ingegaan op het verzoek van Britney Spears om weer zelfstandig door het leven te kunnen gaan. Het bewindvoerderschap van haar vader wordt verlengd tot februari.

Het gaat al een tijdje niet zo best in ‘t kopke van Britney Spears (38). Sinds 2008 is het kindsterretje onder bewindvoerderschap van haar vader “Jamie”. Hij was niet de enige die de sotternijen van dochterlief beu waren en er werd besloten om haar tegen zichzelf te beschermen. Al twaalf jaar heeft hij de zeggenschap heeft over haar financiële situatie, haar gezondheid, woonplaats, gezinsleven en haar carrière. Daar had op 20 augustus een einde aan kunnen komen, maar de rechter achtte de tijd nog niet rijp en verlengde het toezicht.

Buiten de rechtbank protesteerden fans van Britney Spears die geloven dat de zangeres letterlijk en figuurlijk “gevangen” wordt gehouden door mensen met slechte bedoelingen. Dat leidde al tot heuse # FreeBritney-petities op het internet. Fans vinden overal een aanwijzing in en distilleren zelfs uit de kledingkeuzes van Britney noodkreten om bevrijd te worden. Ook celebs mengen zich in het debat. Zo riep Miley Cyrus ‘Free Britney’ tijdens een concert en gebruikte Paris Hilton de hashtag bij een Instagram-bericht. Volgens hen zijn de signalen in de afgelopen twaalf jaar maar al te duidelijk; Britney wordt ‘gevangen gehouden in haar eigen huis’ en is slachtoffer van wrede en opportunistische geldwolven, waaronder haar vader.

De vader van het gekke zangeresje heeft het na jaren van verdachtmakingen wel gehad. In de New York Post noemt hij de #FreeBritney-beweging een grap. “Deze complotdenkers weten niks”, zegt hij in het interview. “De wereld heeft geen idee. Het is aan de rechtbank is om te bepalen wat het beste is voor mijn dochter. Dat is andermans zaak niet.”

De rechter In Los Angeles heeft hem alvast nog maar eens gelijk gegeven.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

This little clip is a message for @thefatjewish ???‍♀️? …. yes I do own a peasant midriff top for every day of the week ??‍♀️ !!!!

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More