Jane Park was amper 17 toen ze in 2013 een miljoen pond (1,1 miljoen euro) won met de EuroMillions.

Dat maakte van haar prompt de jongste Britse miljonair ooit. Al dat geld bracht haar geen gebrek aan materiële zaken, maar op gebied van liefde zat het de arme meid het niet mee. Ze werd constant omring door mannelijke aasgieren met slechte bedoelingen. Het bracht haar zelfs zover dat ze vorig jaar een website lanceerde waar potentiële vriendjes zich kon melden met maar één belofte: trouw zijn aan haar en houden van haar als persoon.

Als beloning zou het nieuwe vriendje maar liefst 69.000 euro per jaar betaald krijgen. Het resultaat? 10.000 mannen die zich aanmeldden en haar Instagram-volgersaantal steeg nog sneller dan de bloeddruk van Greta Thunberg.

Daar haar website boyfriendvacancy.co.uk offline is gehaald, nemen we aan dat ze in haar missie geslaagd is. Maar nu dringt er zich een ander probleem op. Want na de aanschaf van nieuwe bolides, luxueus appartement en nieuwe borsten begint haar spaarrekening serieus te krimpen.

Maar geen nood, want miss Park heeft een geniaal plan bedacht om haar centjes terug te winnen. Geen investeringen in groene energie, onderzoek in zeldzame ziektes of een universitaire studie. Neen, Park rekent op haar twee bijgewerkte jetsers om haar financiële toestand wat op te krikken.

Zo kan je op de app OnlyFans topless foto’s van haar bewonderen, tegen betaling natuurlijk. Zo heeft ze al 1500 abonnees die maandelijks 30 pond betalen om haar profiel te zien en een extra 50 pond neer leggen voor Jane in evakostuum. 

Tegen dit tempo zou ze uitgerekend eind 2020 weer een miljoen pond rijker zijn.

Ze is dus een alleenverdiener met tweeverdieners aan haar lijf. Slim gezien!

https://www.instagram.com/p/B1uDBfbAkXu/

https://www.instagram.com/p/Bzyox5igsrw/

https://www.instagram.com/p/BzGtM5bgS4G/

https://www.instagram.com/p/ByyD7pMgIdn/

https://www.instagram.com/p/BxLPQhpFDFm/

https://www.instagram.com/p/Bv96bN5FQYx/

https://www.instagram.com/p/BvwuFWBAMfR/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."