Britse tabloid ‘The Sun’ wint van Johnny Depp

Depp is dan toch een ‘vrouwenmepper’.

 

“The Sun heeft slachtoffers van partnergeweld gedurende de laatste 20 jaar verdedigd en is voor hen opgekomen”, aldus een woordvoerder van de tabloid. “Deze slachtoffers mogen nooit de mond gesnoerd worden. We danken de rechter voor zijn zorgvuldige overweging en mevrouw Heard voor haar moed tijdens het getuigen in de rechtbank.”

Maar het verkoopt natuurlijk ook lekker. ‘The Sun’ passeert met deze uitspraak van de rechter voor de zoveelste keer langs de kassa.

In 2018 plaatste de krant een opiniestuk waarin Depp een ‘wife beater‘ wordt genoemd, omdat hij zijn ex-vrouw Heard herhaaldelijk zou hebben mishandeld. De acteur ontkende. Volgens de rechter heeft de Britse Tabloid echter  “geen onwaarheden verspreid.”

Depp en Heard gingen in 2017 na een juridische strijd definitief uit elkaar. Na het treffen van een schikking betaalde Depp 7 miljoen dollar (ongeveer 6 miljoen euro) aan zijn ex.

Maar hiermee is de kous niet af. Depp heeft nog een andere zaak lopen tegen zijn ex. Hij klaagt Heard aan voor 50 miljoen dollar (ruim 42 miljoen euro) vanwege een column die zij schreef over huiselijk geweld. Ook in dit artikel wordt de acteur ervan beschuldigd zijn ex te hebben mishandeld.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More