Het ‘Blind Getrouwd’ is een hit & miss-concept, maar de laatste tijd slaan de relatie-experts wel heel vaak de bal mis.

Zo lijkt het erop in het huidig seizoen op VTM, dat drie van de vier koppels weer gaan scheiden. Jouw hart openen voor iemand kan je dan ook niet doen met een breekijzer. En ook valt potentiële liefde niet te voorspellen op basis van statistiekjes en gedeelde interesses.

Verliefd worden op het eerste gezicht is geen geval voor psychoanalyse maar voor de opticien. Kortom, over smaken valt niet te twisten. Dat mocht ook ons Audrey uit Luik ontdekken tijdens haar deelname aan de Waalse Blind Getrouwd. 

Volgens de ‘experts’ hadden zij en haar toekomstige partner maar liefst 78,4% kans op een geslaagd huwelijksleven. ‘Gardez ma bière’, zal de Luikse Anthony gedacht hebben en hij boorde dat slagingspercentage volledig de grond in.

In het gemeentehuis van Herstal zorgde hij namelijk voor een zeer tenenkrommend tafereel aan het altaar. Tijdens de geloften, sprak hij ongezouten zijn mening. Kort samengevat: Audrey was zijn type niet en die kleinste handboei ter wereld – de trouwring – mocht terug het doosje in.

“Ik ben hier niet om met iemand te lachen en ik ga als een klootzak aanzien worden. ​​Ik wil mijn excuses aan iedereen hier aanbieden. Ik wil je niet voor de gek houden en wil niet dat je aan mij gehecht raakt. Ik vind je heel charmant, maar ik wil niet verder gaan met ons avontuur. Het spijt me echt.” , aldus Anthony die zich zo er uit probeerde te lullen.

De families in de zaal stonden erbij en keken er naar. 

Hoe op enkele seconden tijd de mooiste dag van je leven abrupt kan veranderen in de meest vernederende, zie je hier beneden.

Toi ,toi, toi Audrey!

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."