Singer-songwriter Ozark Henry, domein De Vijvers in Averbode en sterrenchef Thijs Vervloet slaan de handen in mekaar voor een brunchconcert aan de Vijvers in Averbode op zaterdag 15 augustus.

Ozark Henry zal er solo nieuwe songs uit zijn oeuvre spelen die zich het best lenen tot een intimistische setting. Averbode wordt tevens het enige volledige concert van Ozark Henry deze zomer.

Voor en na het concert is er tijd om te eten, drinken en te relaxen in het rustgevende groene kader van deze bosrijke omgeving.

Bij aankomst krijgt iedereen een verfijnde luxueuze brunchbox, een creatie van sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette dat sinds kort ook aan de Vijvers gevestigd is. De brunchbox is inbegrepen in het ticket en er is keuze uit de gewone of de vegetarische variant.

Tickets worden verkocht per tafel (en dus per bubbel), van 2 tot en met 10 personen. De tafels staan voldoende ver uit elkaar, zoals de coronamaatregelen vereisen. Ook tal van andere maatregelen zorgen voor een veilige en tegelijk gezellige omgeving.

Voor meer info en tickets, surf naar www.brunchwithozarkhenry.be