Buitenaardse technologie gevonden

Een vreemd stukje metaal, dat zou afkomstig van de UFO-crash in Roswell, ligt klaar om wetenschappelijk onderzocht te worden.

‘To the Stars Academy of Arts&Science’ is een team van alien hunters die gesponsord worden Tom DeLonge, ex-zanger van de punkgroep Blink-182. Het team meent een stukje metaal in hun bezit te hebben dat eigenschappen vertoont die niet op onze aarde voorkomen. DeLonge en zijn team zoeken actief naar het bewijs voor buitenaardse bezoekers. Eerder dit jaar kwamen ze met de opnames van een Navy piloot die een UFO achtervolgt.

“Als het materiaal wat ze nu in hun bezit hebben daadwerkelijk buitenaards is, dan zou dat wel eens de hele geschiedenis van de mensheid kunnen omgooien”, zegt alien-expert Nick Pope. “ Het gaat hier namelijk niet zomaar om een gerucht maar om een tastbaar bewijs, dat letterlijk naar een laboratorium kan worden gebracht voor onderzoek”, vertelt hij aan de ‘The Sun’.

Er gaan al langer geruchten over het bestaan van een mysterieus materiaal, of ‘metamaterialen’ die eigenschappen vertonen die niet aan onze aarde kunnen worden gelinkt . In juli twitterde het team van DeLonge reeds dat ze mogelijks zo’n een exotisch stukje metaal in hun bezit hebben. Ze voegden er aan toe dat ze het niet konden linken aan bestaande militaire of commerciële toepassingen.

Pope is nu vragende partij om het metaal voor onderzoek naar een lab te brengen. We kunnen het stuk testen door de verhouding van de aanwezige isotopen te analyseren en en met de diffractie van X-stralen. Die kunnen uitsluitsel geven op de vraag of het materiaal van buitenaardse oorsprong is.

To be continued ….

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More