Vorige maand startten we een nieuwe rubriek: ‘Girl Next Door’. Oftewel: het buurmeisje. Dit keer stond Kim Bertin uit Gent voor de lens.

1

Image 1 of 10

Dag Kim, vertel eens wie je bent?
KIM: “Ik ben een echte stadsmeid, geboren en getogen in Gent. Ik hou van het leven, en probeer er zoveel mogelijk uit te halen. Ik sport 6 dagen op 7, voornamelijk krachttraining en cardio, ik zou graag terug gauw wedstrijdklaar staan voor Bikini Bodybuilding. Dat is gespierd, maar nog steeds erg vrouwelijk. Ik hou van dieren, en ik hou van de natuur. Ben graag bezig met gezonde voeding.”

Hoe is het om in Gent te wonen?
KIM: “Gent is een leuke stad, ik ben er graag. Ik weet er ondertussen alles zijn en zou niet meer zonder kunnen. Een lekker restaurant, de beste vishandel of bakker, ik weet ze zijn.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
KIM: “Wat ik het allermooiste aan mezelf vind, is een moeilijke vraag. Misschien mijn groene ogen? Mijn tanden vind ik ook mooi, of mijn lippen.”

Is er iets aan je lichaam dat je zou willen veranderen?
KIM: “Ik zou momenteel niet echt nog iets willen laten veranderen aan mijn lichaam, of misschien enkel de tattoo op mijn rug laten weg laseren of coveren. Ik vind die namelijk niet meer zo mooi.”

Wat zijn je toekomstplannen?
KIM: “Het voornaamste wat ik wil is gelukkig zijn, en gezond zijn. Ik ben bezig met een opleiding fotografie en ik droom ervan om daar mijn job van te maken. Voornamelijk dan met de focus op new Born fotografie en kinderen, of bevallingen.”

Welke is de meest memorabele fotoshoot die je ooit deed?
KIM: “Ik heb al veel fotoshoots gedaan, ik doe al shoots sinds mijn zestiende. Ik moet wel zeggen dat ik dit de leukste vond, prachtige locatie is de Zuco, het was met een groot team, maar 1 voor 1 leuke mensen, en professioneel, we hebben goed gelachen en een leuke dag gehad.”

Op wat voor type mannen val je?
KIM: “Ik hou van een gespierde man, maar niet té. Het liefst met een mooi bruin velletje, en donker haar ook sowieso. Beetje zuiders type.”

Wat is de gekste plek waar je ‘het’ al gedaan hebt?
KIM: “De gekste plek waar ik ooit seks heb gehad, zijn er misschien wel een paar. In het bos, in een paskamer van een kledingwinkel, in de kleedkamer van een zwembad, in de auto, in de tuin… yolo!”

Locatie: Zuco
MUAH: Kathy Redfox
Productiemanager: Joyce De Troch

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.