Onze ‘Girl Next Door’ van deze maand woont in West-Vlaanderen, en ze toont ons ook wat haar favoriete boek is. En er is ook nog iets met een avontuurtje op een snelwegparking.

Hoi Larissa, van waar ben je?
LARISSA:
“Ik ben Larissa Verhelst en woon in Wevelgem. Een klant van op mijn werk, zei me vorige zomer dat er iets tofs vrijkwam daar. Het is hier rustig wonen, maar ik ben momenteel op zoek naar een huis om te kopen.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
LARISSA: “Als we over uiterlijk spreken, dan vind ik mijn lippen het mooist. Innerlijk gezien: het feit dat ik altijd het beste in mensen wil zien en altijd vergevingsgezind ben. Ik probeer ook altijd de kalmte te bewaren als er zich problemen voordoen.”

Is er iets aan je lichaam dat je zou willen veranderen?
LARISSA: “Mijn borsten. Iets steviger en meer gelift, daarmee zou ik heel tevreden zijn. Voor de rest hoeft er voor mij niet echt iets te veranderen.”

Wat zijn je toekomstplannen?
LARISSA: “Mijn eerstvolgende plan in de toekomst is mijn eigen huisje kopen en er een echte thuis van maken. Ook reis ik enorm graag, wat jammer genoeg niet mogelijk is nu met deze coronatijden. Vanaf de pandemie onder controle is en reizen terug wordt toegelaten, zie je mij meteen terug op een vliegtuig. ”

Heb je al ooit iets geks/ memorabels meegemaakt tijdens een fotoshoot?
LARISSA: “Iets echt geks of memorabels niet echt. Wel heb ik een enorme goede vriend en fotograaf, Ron Gilman, waarmee ik soms eens shoot. Deze shoots zijn altijd lachen, amusante gesprekken, good vibes only. Deze momenten zijn altijd memorabel. ”

Op wat voor mannen val je?
LARISSA: “ Uiterlijk heb ik niet echt een specifiek type. Innerlijk telt veel meer voor mij; een man die zijn leven op orde heeft, die weet wat hij wil. Eerlijk, trouw aan één vrouw, oprecht en open. Een harde werker, maar die mij elke dag aan het lachen maakt.

Wat is de gekste plek waar je ‘het’ al gedaan hebt?
LARISSA: “Bij het terugkeren van Nederland met de wagen, eens gestopt op een parking langs de autosnelweg. Er stonden geen wagens geparkeerd, maar toen we begonnen, kwamen er auto’s langsgereden om zich voor en achter onze wagen te parkeren. Autolichten aan alle kanten gericht op ons in de wagen, in volle glorie.”

Larissa’s favoriete boek, dat is – zoals je op de foto’s kunt zien – ‘De Zwarte Magie van Dennis – Pornokoning tegen wil en dank‘ van Dennis Burkas. Niet verwonderlijk ook: in deze biografie komen we onder andere te weten dat Valerie De Booser bepaalde dingen heel goed schijnt te kunnen, en dat Tanja Dexters al eens een keertje van hupsakee ging met Luk Alloo, in ruil voor wat reclame. Zelfs Jan Verheyen is fan!

1

Image 1 of 12

(Foto’s: Brecht Cokelaere)

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.