Golf in Vlaanderen is populair onder vele golftoeristen.

Er zijn maar liefst 52 golfclubs in Vlaanderen te vinden. De laatste jaren is het aantal golfbanen in Vlaanderen flink gestegen. Golfers uit binnen- en buitenland weten de golfbanen in Vlaanderen dus steeds vaker te vinden. Een sport die dus allang niet meer is weggelegd enkel voor de elite.

We moeten toegeven, we zijn geen experts in deze sport. We kunnen met moeite een driver van een putter onderscheiden. Wat we wel weten, is dat om al deze ijzers te sleuren tussen de tee en de green je meestal je persoonlijk knechtje nodig hebt, beter gekend als de caddie.

Niet iedereen heeft het geduld om je persoonlijke assistent te spelen, terwijl je vloekend je balletjes over de omheining knalt. De Rover Autonomous Golf Caddie heeft daarentegen geen last van je ontvlambaar karakter. Het moderne karretje maakt gebruik van een zendertje dat jij als speler bij je draagt, zodat de Rover je nog trouwer volgt als een hondje.

Op de ingebouwde tablet kun je verder scores bijhouden en wordt geregistreerd welke afstanden je hebt afgelegd. Het elektrische voertuig is gemaakt om op verschillende golfterreinen te rijden.

Wij zien er eerder toepassingen in om het ding te vullen met bier en mee te nemen naar de festivalcampings volgend jaar.

Eentje bestellen doe je HIER  (prijs op aanvraag).

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."