Champions League herneemt vanaf 7 augustus in een Final 8 versie

Kroont Club Brugge of FC Antwerp zich op 22 maart tot bekerwinnaar?

De in maart omwille van corona stopgezette Champions League wordt vanaf het weekend van 7 augustus hernomen in een Final 8 versie in Lissabon. Alle confrontaties worden vanaf de kwartfinales in één duel afgewerkt.

Voordien moeten nog vier terugwedstrijden van de kwartfinales gespeeld worden. Het Chelsea van Rode Duivel Mitchy Batshuayi moet een 3-0 nederlaag uit de heenwedstrijd tegen Bayern München trachten goed te maken. Barcelona ontvangt het Napoli van Dries Mertens, die de Barcelonezen in de heenwedstrijd op een 1-1 kon houden. Het Manchester City van Kevin De Bruyne verdedigt in eigen stadion een 2-1 zege tegen het Real Madrid van Eden Hazard en Thibault Courtois, terwijl Juventus thuis een 0-1 nederlaag tegen het Lyon van Jason Denayer moet ophalen.

Vier teams zijn al zeker van een plekje in de Final 8, met name PSG, RB Leipzig, het Atalanta van Timothy Castagne en het Atletico Madrid van Yannick Carrasco.

De terugwedstrijden van de achtste finales gaan op 7 en 8 augustus door in het stadion van de thuisploeg. De kwartfinales vinden van 12 tot en met 15 augustus plaats in Lissabon, de halve finales op 18 en 19 augustus. De finale staat gepland op 23 augustus. Alle wedstrijden zullen in principe achter gesloten deuren plaatsvinden. 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More