Er zijn nog veel mysteries in het leven die moeten ontrafeld worden. 

Stonehenge, tax-on-web, je echtgenote, de traankanalen van Bert Anciaux en het feit dat miljoen vrouwen nog steeds opkijken naar een leeghoofd als Kim Kardashian. Dat terwijl er zoveel vrouwen bestaan op deze aardkloot die wel iets bereikt hebben in het leven of iets betekend hebben voor de mensheid.

En toch, Kim Kardashian is een icoon van deze tijd geworden. Laat mensen over honderd jaar een foto van deze vrouw zien en ze zullen haar nog herkennen. Het schatrijk verwend nest dat maar liefst 400.000 dollar per Instagram-foto verdient om eens haar blote billen te tonen en haar lippen nat te maken.

Over lippen gesproken: de 27-jarige Braziliaanse Jennifer Pamplona onderging onlangs een ingreep om een even voluptueuze mond te hebben als haar idool Kim Kardashian. Daarvoor had ze al het volgende al ondergaan: borstimplantaten (34D), een neusoperatie, fillers in kaken, een tandprothese en zelfs het verwijderen van vier ribben.

Een half miljoen euro lichter, dat wel. Hoe zulke sociale gevallen telkens aan zoveel geld geraken, terwijl wij dagelijks alle eurocentjes bij elkaar moeten schrapen om een parkeerticket uit te draaien,  is een vraag voor een andere keer.

Soit, haar laatste lip-operatie liep dus niet van een leien dakje. Door een allergische reactie, bleven haar lippen opzwellen en kwam er zelfs bloed uit. Miss Pamplona beschreef haarzelf als een vis op het droge met zulke lippen. 

Ze liet de filler uit haar lippen verwijderen maar daar is ze nu ook niet content mee. “Mijn lippen zien er nu uit als die van een oma, ze zijn volledig uitgerekt en voelen aan als een leeggelopen ballon.” Boehoe. De problemen van een 8-jarig kind dat verplicht is te werken in een kobaltmijn, zijn er niks tegen!

1

Image 1 of 3

https://www.instagram.com/p/BvasfyLnp4m/

https://www.instagram.com/p/BsvYKO_nuQO/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."