Chocolate Whopper van Burger King zorgt voor ellenlange wachtrij (video)

Als je dacht dat kamperen voor een Brantano-winkel al een beetje belachelijk klinkt, dan heb je nog niet gezien hoeveel geduld sommige hamburgerliefhebbers hebben.

In 2018 kwam Burger King op de proppen met een geslaagde 1 aprilgrap. Namelijk een soort dessert-burger : de Chocolate Whopper, volledig gemaakt van chocolade, waarvan je hier de promotie kan zien:

In Taiwan vond een Burger King-keet het een leuk idee om dit concept eens daadwerkelijk uit te proberen. Een Whopper bedekt met chocoladesaus. Al ging het maar om een eenmalige stunt, het fastfood-restaurant wist een wachtrij te genereren van maar liefst 100 meter lang.

506 stuks vlogen er in een mum van tijd het schuifraampje uit. Al zien de foto’s van deze specifieke burger er niet echt smakelijk uit, zij die het geproefd hebben, waren er meteen verlekkerd op.

Wie weet brengt dit succes Burger King nog op gekke ideeën? Ach ja, de hoge bloedsuikerwaarde doet nu tenminste de aandacht afleiden van het te veel cholesterol in het bloed.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More