Kevin L.(32) wachtte zijn assisenzaak niet langer af en stapte uit het leven.

Het onderzoek naar de moord op Caroline Dombrecht (46) van 2018 was bijna afgerond en zou worden doorverwezen naar assisen. Het stond vrijwel zo goed als vast dat Kevin L. tot verschillende jaren cel zou worden veroordeeld. Kevin L. werd bekend door zijn optreden als clown Tobi in Belgium’s Got Talent. Vorig jaar vermoordde hij Caroline Dombrecht in het bijzijn van haar drie kinderen. De clown kon hun relatiebreuk niet verkroppen en besloot haar af te maken. Hij bond haar vast en vermoordde haar met verschillende messteken.

Clown Tobi haalde daarna het wereldnieuws met zijn vlucht naar het dak van een appartementsgebouw in Bredene. Hij ging live op Facebook toen hij bovenop het dak met een pistool naar de politie stond te zwaaien. De speciale interventie-eenheid van de politie kon hem overmeesteren.

Sindsdien zat ‘Joker’ Kevin in de Brugse gevangenis. Hij overleed omdat hij de medicatie voor zijn suikerziekte weigerde. Het parket van Brugge zegt dat er geen feiten gebeurd zijn die om een verder onderzoek vragen.

Op zijn Facebook-pagina kan je clown Tobi nog altijd boeken. Bij info lezen we: “Clown Tobi laat een onuitwisbare indruk na op zijn publiek en tovert een brede glimlach op de gezichten van jong en oud!”