CNN schrapt woord ‘vrouw’ in tweet over baarmoederhalskanker (foto’s)

Het jaar 2020 is zo bizar geworden dat zelfs Satan momenteel in de onderwereld aan zijn hoofd zit te krabben en verbijsterd de mensheid aanschouwt.

Want volgens nieuwszender CNN zijn het geen vrouwen maar ‘individuen’ die zich voornamelijk moeten laten testen op baarmoederhalskanker. CNN wil natuurlijk de politieke correcte zijde kiezen en niet op de tenen trappen van de overige 32 geslachten die onze aardkloot wereld tegenwoordig rijk is.

Hiermee volgen ze de ‘wijze’ raad op van de Verenigde Naties, die onlangs een lijst publiceerde met kwetsende geslachtsaanduidingen. Echter, onderstaande tweet is precies wel in het verkeerde keelgat geschoten en voornamelijk bij het vrouwelijke geslacht.

“Waarom moeten wij vrouwen beschaamd zijn om ons lichaam? Waarom probeer je ons te verwijderen uit de geschiedenis?” luidt één van de vele negatieve reacties op de tweet.

Zelfs de bekende Britse journalist en televisiepresentator Piers Morgan kon het niet laten te reageren: “Bedoel je niet vrouwen?”‘.

Ach ja, we zullen er maar aan gewoon geraken zeker? Individuen komen van Mars, individuen komen van Venus.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More