Wie een beetje tijd wil verbeuzelen achter het platte scherm, moet zeker kijken naar Cold Feet op Eén (VRT). De serie is uiteraard niet zo grappig als De Kampioenen (grapje), neen als Seinfeld, maar het is wel een uiterst aangename manier om je tijd te verspillen.

Bart Koetsenruijter (in Nederland hebben ze echt fantastische namen) van De Volkskrant omschreef het zo: “De reden van de kracht, en van het succes, van Cold Feet blijft de goedheid van alle personages. Ze struikelen door het leven, ze nemen vaker dan goed is de verkeerde beslissing, maar wezenlijk hebben ze niets slechts in zich. En dat maakt Cold Feet onverminderd heerlijk avondvermaak.”

In 1997 al viel Cold Feet op het festival van Montreux tweemaal in de prijzen. De serie van het Britse Granada TV kreeg een Gouden Roos voor de beste tv-serie in de categorie Algemeen en behaalde een Zilveren Roos in de categorie Humor.

De eerste vijf seizoenen van Cold Feet werden bij ons van 1998 tot en met 2003 uitgezonden. In Nederland werd de serie uitgezonden door de VARA, in België was de reeks te zien op Canvas. Vanaf 2016 werd de serie weer opgepakt met een zesde seizoen, na dertien jaar stilte. Seizoen 7 en 8 volgden in 2017 en 2018.

In Engeland won de serie de British Comedy Awards in 1999 en 2000.