Ze zijn blij in Nederland, want er mag weer naar de meisjes van plezier gegaan worden.

Courtisanes bij onze noorderburen zaten in zak en as. Tijdens de coronacrisis mochten ze – uiteraard – niet meer werken. Maar niet werken betekent ook geen centjes verdienen natuurlijk. Eerst was er sprake van, dat de sector pas in september weer zou mogen opstarten. Maar plots besloot de Nederlandse regering dat het per 1 juli weer mocht.

Net als bij ons dienen klanten en dames van plezier zich wel aan enkele regels te houden. In ons land zijn die regels: ofwel anderhalve meter afstand houden, ofwel mondmasker dragen, en na iedere klant de boel weer ontsmetten.

Als je dacht dat dit gek was – vooral die anderhalve meter afstand dan – bij onze noorderburen drijven ze het nog wat meer op de spits. Wanneer een klant een bar binnenkomt, geldt de anderhalve meter-regel tussen de dame in kwestie en de klant. Als ze eerst samen wat drinken, moeten ze dus afstand houden. Ook in het gangpad, onderweg naar de kamer, moet die afstand bewaard worden. Maar eens op de kamer mag alles, zelfs zoenen, zonder mondmasker en zo.

Knotsgek of niet: zowel baruitbaters, meisjes als mannen die geregeld betalen voor een partijtje bedcrossen zijn maar al te blij dat et gewoon weer mag. Dat zie je in onderstaande video.

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.