De menu’s stonden op punt, de grills lagen op hete kolen, de cocktails  én de dj’s waren klaar voor de mix van hun leven … Dat Rock Ambiance op 22 en 23 maart  zou knallen,  stond in de sterren geschreven.  Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Maar niet getreurd: het gaan gewoon door op een later tijdstip! 

Met 3.600  verwachte  bezoekers op een weekend  zou de  Gentse  Eskimofabriek letterlijk op zijn grondvesten daveren. Het coronavirus beslist daar momenteel echter anders over. Om de verspreiding ervan in te perken, besliste de provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen via een politiebesluit om alle indoor-evenementen met meer dan 1.000 man te verbieden. Ambiance is dus genoodzaakt om die beslissing te volgen. 

En dat is eigenlijk niet meer dan logisch. Boven alles is het welzijn van de bezoekers onze topprioriteit. Er is overigens geen enkele reden tot paniek: uitstel is bij ons géén afstel. Het evenement zal doorgaan op een nader te bepalen tijdstip.

Meer info over een nieuwe datum volgt spoedig. Breng regelmatig een bezoek aan event.ambiance.be en blijf op de hoogte van de laatste updates. 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.