Coronaprins is verkast naar Amerika

Prins Joachim, jongste zoon van Astrid en Lorenz, heeft zich enkele maanden geleden flink in de problemen gewerkt door naar feestje in Spanje te gaan zonder de coronamaatregelen na te leven.

De prins werd hierop door het slijk gehaald en zelfs de meest royalistische magazines lieten de prins als een besmette baksteen vallen. Joachim betaalde de boete en verhuisde in alle discretie naar de Verenigde Staten. Daar heeft hij eerder een korte opleiding (geen moeilijke MBA) gevolgd aan de Harvard University. Vandaag is de coronaprins aan de slag bij het Amerikaanse ‎Clayton Dubilier & Rice (CD&R). CD&R is een financiële onderneming die belangen neemt in jonge bedrijven.

Volgens zijn profiel op LinkedIn – Joachim de Belgique – gaat het wel maar om een ‘stage’. Dat is dan vreemd, aangezien de prins ondertussen al 28 jaar oud is. De meeste Vlamingen hebben dan al een vaste job, een vrouw en kindjes.

Maar ja, prinsen zijn natuurlijk geen gewone burgers…

(Thierry Debels)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More