Beeld je eens even in wat onbaatzuchtige doelen je zou kunnen verwezenlijken met 450.000 euro?

Je zou een Afrikaanse sloppenwijk uit de nood kunnen helpen, door te investeren in watervoorziening. Of dat arm gezin in de straat een kerst geven om nooit meer te vergeten. Een investering in de zorgverlening als dank in deze zware tijden klinkt ook niet slecht.

Of… je kan uiteraard als CR7 beslissen om de duurste Rolex ooit te kopen. Want met een geschat eigen vermogen van zo’n 450 miljoen dollar en een jaarinkomen van 31 miljoen dollar moet je toch iets doen met je poen?

Niet dat Ronaldo nooit aan goede doelen geeft, integendeel zelfs. Maar onze GOAT moet natuurlijk een uurwerk dragen dat bij zijn status past. Zijn Rolex GMT-Master Ice is een 18-karaats witgouden uurwerk en is bezaaid met meer dan honderd 30-karaats diamanten.

Die zie je niet allemaal aan de buitenkant, in het horloge zelf zitten er ook een flink aantal verstopt. Het is voor Cristiano overigens niet zijn eerste dure klokje. Zo heeft hij ook al een Jacob & Co. Caviar Tourbillon horloge. In vergelijking met de Rolex is dat ding pas echt duur, daar betaalde hij namelijk 2 miljoen euro voor vanwege de 424 witte diamanten. 

Tja, mensen die denken dat tijd geld is, bemerken meestal pas op hun sterfbed dat hun tijd op is maar hun geld nog niet.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."