Zo’n kwakje zit namelijk bomvol vitamientjes: daar kan geen sinaasappel tegenop!

De 32-jarige Britse Tracey Kiss is personal trainer, healthblogger en vegetariër. Naast fitness doet ze ook zowat dagelijks aan bedsport. Dat mag voor haar part in allerlei standjes, zolang haar vriendje op het einde zijn bearnaisesausje maar in d’r mondje mikt in deze coronatijden.

“Sperma zit vol vitamine C, calcium en magnesium”, zegt ze, “Net die dingen die je nodig hebt om je weerstand op te bouwen dus. Het is een multivitaminenmix van Moeder Natuur, en het is gratis. Mensen hamsteren massaal wc-papier en pasta, maar ze zouden beter wat meer naar hun gezondheid kijken.”

Dokters hebben zo hun twijfels over Tracey’s theorie. “Er doen inmiddels al honderden mythes de wereld rond over Covid-19”, klinkt het. “Het idee dat dagelijks sperma slikken je zou beschermen tegen het virus, is ronduit gevaarlijk.”

Dokter Sarah Jarvis gaat verder in ‘The Sun’: “Sperma slikken heeft geen enkele baat bij Covid-19. Wanneer je het dan houdt bij het zaad van één vaste, gezonde partner kan het ook geen kwaad, maar zo’n foute uitspraken zouden mensen ook weleens kunnen aanzetten om op zoek te gaan naar meerdere ‘donoren’, en dan loop je ook nog kans op allerlei andere ziektes.”

Wat wel helpt? Handen wassen en in uw kot blijven, tiens. Omdat Tracey Kiss, wanneer ze geen bizarre uitspraken doet, ook al eens graag met haar lichaam pronkt, voegen we nog wat foto’s bij.

1

Image 1 of 5

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.