Waar het laatste seizoen van Temptation Island nog slaapverwekkend saai was, is er in het huidige seizoen van  Ex On The Beach: Double Dutch geen gebrek aan vuurwerk. Hersencellen daarentegen…

Het spraakmakende MTV-programma liet al uitschijnen dat dit wel eens het heftigste seizoen tot nu toe zou worden en potjandorie ze hebben niet gelogen. Behalve de gewoonlijke uitwisselingen van geslachtsziektes krijgen ze in de villa ook te maken met hoogoplopende temperamenten.

Zo hoog dat de trouwe kijkers het zelfs een stap te ver vinden.  De vrouwelijke kandidaten zijn elkaar al meerdere keren in de haren gevlogen, waar voorwerpen als strijkijzers en andere attributen niet achterwege blijven. Zo was kandidate Yasmine  not amused met de entree van nieuwkomer Rowan, met als gevolg een vechtpartij waarbij Rowan in het ziekenhuis belandde.

In de meest recente aflevering was het Elodie die nu de toorn van Yasmine moest ondergaan. Waar ze eerst al in de villa een kleinschalig bitchfightje hadden, liep dat tijdens een ‘vriendelijke’ kickbokssessie volledig uit de hand. De reden? Jaloersheid natuurlijk. Want alle mannen in de villa zijn gek op Elodie.

Gelukkig lijkt de strijdbijl na de opnames tussen beide dames een beetje begraven.

Elodie laat op Instagram weten hoe het zit tussen Yasmine en haar. “Ik moest op dat moment niets van Yasmine hebben, maar als jullie eens wisten hoe dat meisje door het vuur gaat voor anderen en hoe lief zij echt kan zijn, dan zouden jullie iets anders praten. Ik ben blij dat ik na het programma de kans heb gehad om die kant van haar te hebben mogen zien.”

Oef! We kunnen weer op beide oren slapen!!

https://twitter.com/logevy/status/1140366381986308098

https://twitter.com/irritantwijf/status/1140351407377305602

https://twitter.com/oddbiggie/status/1137828020125933568

https://twitter.com/da_ni_je_la/status/1137810564456075265

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."