We zijn een grote fan van schootbureau’s.

Ze laten je comfortabel werken in het bed, in de zetel en zelfs op de vloer. Als je dacht dat ze nooit van pas zouden komen, dan had je waarschijnlijk nooit gedacht dat je maandenlang thuis in quarantaine moest gaan zitten.

De meesten van dit type ‘lap desk’ kussens zullen je wel helpen het telewerk klaar te krijgen op het eind van de dag, maar de Couchmaster Cybot brengt de zetelproductiviteit naar een hoger niveau.

Het kussen is zodanig ergonomisch ontworpen dat je niet jouw rug naar de vaantjes helpt tijdens het urenlang staren naar een scherm. De Couchmaster Cybot bestaat uit een traditionele lap desk en aan beide zijden is een supportkussen, zodat je niet constant last hebt van een wiebelende laptop. Het comfortabele bureau heeft twee plekjes bedoeld voor een laptop van maximum 17 inch en een tablet.  De ingebouwde muismat met bijhorende polssteun komt ook zeer van pas. Want al dat wissen van de internetgeschiedenis kan weleens zeer belastend zijn voor je hand. 

Aan de onderzijde van het kussen is er een ventilatierooster, bedoeld voor optimale koeling van je notebook. Aan de zijkant is er dan weer een verborgen vak om al je kabels, adapters en toebehoren netjes op te bergen.

Het geheel is gemaakt van duurzaam bamboe en voor 110 euro bestel je er al eentje online.

Wie zij dat luiheid des Duivels oorkussen is? Werken nondeju!

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."