Krijgt u tijdens een avondje zwaar stappen opeens de onweerstaanbare ‘drank’ om de ex te bellen en haar eens goed uit te kafferen? Of erger nog: de alcohol geeft u de moed om eindelijk de zus van uw beste vriend een pikant smsje te sturen?

Berouw komt na de zonde en dat merkt u meestal pas wanneer u ’s ochtends met een zware kater de gemiste gesprekken en boze berichtjes ziet. Gelukkig is er nu de app Drunk Mode, om u van deze miserie te behoeden.

U selecteert tevoren welke nummers u na een bepaald uur niet meer kunt contacteren. Ook kunt u op de app uw adres instellen, zodat u tijdens de meest dronken nachten de weg naar huis weet te waggelen. Iets kwijt? Geen probleem. De app maakt ook een notitie van elke locatie waar u langer dan tien minuten bent geweest.

De app bestaat al een tijdje, maar hij beschikt nu ook over een tweede functie, genaamd Find My Drunk, zodat u nooit meer uw al even dronken vrienden kunt kwijtspelen. Of ze behoeden voor de verschrikkelijkste onenightstand van hun leven.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."