Nerds, comic-fans en filmliefhebbers overal ter wereld hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Avengers: Infinity War speelt in de zalen.

De film wordt nu al online geprezen als beste van de reeks. “Avenger: Infinity War is a spectacle. It’s enormous. It’s bigger than anyone is ready for and it’s an absolute roller coaster. It’s dark. It’s fun. It’s heavy. It’s thrilling. Infinity War is unlike anything that has ever come before it.” , is slechts één van de vele positieve reacties van filmcritici op Rotten Tomatoes.  Box office-kenners voorspellen trouwens een openingsweekend rond de 250 miljoen dollar, hetgeen een nieuwe record zou zijn.

Maar in elke review geldt er de waarschuwing dat u best de film spoiler free gaat kijken. Het zou wel eens de gehele kijkervaring kunnen verpesten, aangezien de film vol schokkende en dramatische gebeurtenissen zit die zelfs de grootste comic-fan niet ziet aankomen.

Bent u niet echt mee met het Marvel Cinematic Universum?  Begrijpelijk, want op tien jaar zijn er maar liefst 76 Marvel personages de revue gepasseerd. Onderstaand filmpje vertelt u alles wat u moet weten over de komende Avengers-film. Dit in slechts vijftien minuten en met een vleugje humor. 

Beslist u om eerst alle 18 films nog eens volledig te herbekijken, dan gebruikt u best de geschikte koffietas om u wakker te houden. Veel plezier!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."