Als er één sport is waar alfamannetjes zichzelf naar waarde kunnen schatten, dan is het wel armworstelen.

Jouw arm oefent al voldoende je worst tijdens de avondlijke eenzame internetsessies, maar je moet meer in huis hebben om kampioen te worden in deze machosport. Arm tegen arm. Testosteron tegen testosteron. En dat de sterkste moge winnen?

Haha, was het maar zo simpel. Nope, het is de combinatie van massa, kracht en techniek die zal bepalen wie de winnaar wordt tijdens een potje armpjedrukken. In het verleden kon je vooral pull-ups, barbell curls en rows doen om je fysiek voor te bereiden.

Maar dankzij de Arm Wrestling Trainer van Yaegoo kan jij je armdruktechniek tot het uiterste oefenen. De zuignappen van het fitnesstoestel zijn enorm krachtig en kunnen haast op elke oppervlakte worden bevestigd, zonder het risico dat ze verschuiven tijdens het trainen. De weerstand van de veer kan ingesteld naargelang de gekozen moeilijkheidsgraad.

Armworstelen gaat gepaard met grote hoeveelheden kracht, waardoor blessures op de loer liggen. Dankzij dit toestel weet je de correctie houding en hefboomtechniek te hanteren.

Niet vergeten beide armen te trainen, als je scheve blikken wil vermijden.

Voor 15 euro bestel je er al eentje online.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."