Een winkel starten tegenwoordig zonder bijhorende webshop is gekkenwerk.

Luiheid mag dan het oorkussen zijn van de duivel, maar waarom in een koude auto kruipen om jezelf nadien blauw te betalen aan parkeerplaats, als je de consument kan uithangen achter een laptop onder een knus dekentje en met een warme chocomelk in de hand?

De webshop der webshops is uiteraard Amazon.com. De Amerikaanse webwinkel genereert een omzet van 750 euro… per seconde. Op jaarbasis is dat goed voor zo’n 22 miljard euro. Amazon is daarmee de best verdienende website ter wereld. Geen wonder dat stichter Jeff Bezos meer per uur verdient, dan jij en ik ooit zullen bij elkaar sprokkelen.

Maar we mogen ook ons Jeff’ke dankbaar zijn, want Amazon is een oneindige bron van inspiratie voor ons. Elke dag ontdekken we er talloze unieke en vooral excentrieke gadgets die we maar al te graag aan jullie voorstellen. 

Af en toe botsen we ook op enkele items met een zeer hoog WTF- en NSFW-gehalte. Gadgets die vergezeld worden met foto’s waarvan het moeilijk te geloven is, dat deze door de vingers van de extreme politiek-correcte censuurpolitie zijn geglipt.

Bij deze laten we jullie de 10 meest in het oog springende foto’s zien, die we door de jaren heen zijn tegengekomen op Amazon.

10. Een kalender met hitsige draken.

We horen je al denken, waarom moet ik 12 foto’s zien van mijn ex? Maar in dit geval kan je de titel zeer letterlijk nemen. Draken die de meest expliciete standjes met elkaar uitproberen. Een vuurstokje dat niet meteen geblust geraakt. Voor 8 euro waan jij jezelf de meest kinky hobbit ooit.

1

Image 1 of 2

9. Open kruis slipjes

Een beetje geretoucheerd, maar daar staat het toch maar mooi op ’s werelds drukst bezochte website: een doos, flamoes, gleuf, muis, poes,… in al haar glorie. Het slipje in kwestie is bedoeld voor al de lamzakken die zelfs de energie niet vinden om haar slipje omlaag te doen, of voor de snelle Eddy’s die het wekelijks vluggertje in het bezemkot op het werk niet willen missen. Voor slechts drie euro spring je al een ‘gat’ in de lucht.

8. Het penetratie-douchegordijn

Kijk, of we het als ouder willen of niet, ooit komt er een tijd dat je oogappel het verhaal van de ooievaar nog maar moeilijk kan slikken. Heb je moeilijkheden om aan hem of haar uit te leggen waarvoor dat tv-worstje uiteindelijk dient? Wel, één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zeker in het geval van de Intercourse Penis and Vagina douchegordijn. Al moeten we zeggen dat makers wreed hebben overdreven met de gemiddelde penislengte. Tenzij ze ondergetekende als voorbeeldmodel hebben genomen…

Voor slechts 20 euro laat je de zeep nooit meer vallen onder de douche.

7. De tongvibrator

Orale bevrediging, ook dames hebben het graag. Maar ga je als man soms beneden tekeer alsof je een hete aardappel in je mond hebt, dan kan de moderne wetenschap je altijd eens een handje helpen. Of beter gezegd: een tongetje. De G Spot Tongue Vibrator gebruikt – hou je vast – hoogtechnologische ‘licking’ software daar waar jouw hardware grondig faalt. De sensatie van de likkende likker zou haast niet te onderscheiden zijn van de real deal. Denk eraan mannen, Valentijn komt eraan en tussen de lakens ziet ze toch niet wiens beurt het is om de gootsteen eens goed uit te kuisen. En dat voor maar 15 euro.

6. De Dildo Wand

‘Wand’ in het Engels betekent natuurlijk toverstaf. Tenzij je partner een echte heks is die de voorkeur geeft aan haar eigen bezemsteel, kan ze deze magische stok onmogelijk weigeren. Vergeet Disneyland, met deze siliconen dooraderde dildo weet ze meteen waar de magie te vinden.

5. De Pocket Pussy

Ja… ook wij moesten even in onze ogen wrijven toen we het volgende liefdesspeeltje tegenkwamen op Amazon. En geloof ons, we hebben hier op de redactie al veel vunzigheid zien passeren. Deze kunstvagina is het ideale speeltje voor elke man. “Nauwelijks te onderscheiden van het echte geslachtsorgaan en het voelt levensecht aan”, luidt de omschrijving. Ideaal voor mannen tijdens lange eenzame zakenreizen. Alleen hopen dat het niet jouw koffer gaat zijn die de douane eens wil openen voor inspectie… dat zou echt kut zijn.

Voor 60 euro kan je nachtenlang feesten tot aan het gaatje.

4. Three inch dildo

Een inch staat gelijk aan 2,54 centimeter en volgens ons Casio-rekenmachinetje maakt dat drie inch gelijk is aan 7,65 centimeter.  Even dik in doorsnee als de gemiddelde mannelijke voorarm dus. Zo breed is dus de volgende dildo en neem daar nog eens een lengte bij van 27,4 cm. Leuk als je in de zoo woont en toevallig een olifant bent, minder leuk als je man er ’s nachts opeens eentje voor je neus tovert. ‘Beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert’ of ‘Beter een grote die scheurt, dan een vrouw die zeurt”?

Als je kiest voor het laatste gezegde, bestel dan hier vlug je exemplaar.

3. De dubbele zuiger

Het leven bestaat uit keuzes.  Maar het Double-Sided Male Sucker speeltje helpt jou beslissen. Een liefdesspeeltje met aan de ene kant een life-like zachte mond en aan de andere kant een realistische kunstvagina. Mits wat fantasie en ermee spelen alsof het een baton bij het majoretten is, stopt het leven eindelijk met zuigen voor jou….of net niet? 

Voor 17 euro hang je voor altijd aan iemands lippen, de vraag is nu wel dewelke?

2. Tepelklemmen met lederen halsband

Veel koppels die niet vies zijn van een beetje Fifty Shades of Grey in de slaapkamer. Maar voor zulke speeltjes bestaan gespecialiseerde websites. Je zou het niet meteen verwachten op Amazon, maar hey kijk, waarom niet?  Volgens de beschrijving kan je de tepelklemmen en halsband zo fel aanspannen als je wilt. Er bestaat dus inderdaad een flinterdunne lijn tussen liefde en haat. De fabrikant laat ook weten dat het SM-speeltje zeer discreet wordt ingepakt. Wat een geluk! Nu alleen maar hopen dat de vrouw des huizes niet denkt bij het uitpakken dat het een nieuwe leiband is voor Woefie de hond.

Voor amper 10 euro toon je meteen wie thuis de lakens uitdeelt.

1. Een hoogzwangere liefdespop

Maar in al onze jaren surfen naar gekke opvallende gadgets kan er maar eentje het hoogste NSFW-gehalte hebben. Dat, dames en heren, appelen en peren, is de Pregnant Sex Doll. We zijn al veel poppetjes tegengekomen, van hete kachels tot de ideale schoonzoon, maar een zwangere versie? Neen, dat doet zelfs ons even de mond openvallen. Toch bestaat er blijkbaar een markt voor en dat voor 750 euro per exemplaar. Voor de liefhebbers dus. Maar kom niet zagen als ze na negen maanden geen zin meer heeft!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."