De corona-seksbijbel van sensoa

Wie hierna nog zin heeft, moet echt iets kwijt.

Sensoa komt met advies over ‘intimiteit’ in coronatijd. “We vangen signalen op dat mensen zonder partner niet langer bij de pakken blijven zitten, met alle risico’s van dien”, zegt Boris Cruyssaert van Sensoa. “Wij hebben daarom ­— met goedkeuring van virologe Erika Vlieghe — enkele adviezen gebundeld.”

Het zijn natuurlijk maar adviezen – er zullen geen controleurs langskomen – maar als je ze grondig doorleest, is de goesting weg. Wat dat betreft is het opzet veilig vrijen geslaagd, omdat er gewoon niet gevreeën wordt.

Sensoa komt met waanzinnig (te) veel regeltjes waar je op afknapt. Geen enkel standje blijkt bijvoorbeeld voor 100 procent veilig. Het enig dat echt veilig is, is niet vrijen (lees geen fysiek contact). Je zal maar single zijn. Voor de hypochonders onder ons die toch heet staan, is alleen het volgende veilig:

  • webcam seks
  • erotische foto’s of verhalen naar elkaar sturen
  • fantasieën schrijven en uitwisselen
  • pikante opdrachten aan elkaar geven
  • samen masturberen (via WhatsApp of andere sociale media of telefoon)

Kortom alles wat je in je eentje klaar kan spelen.

Bij alle andere vormen van seks kan je alleen de risico’s beperken.

Basisregel is de afstand van 1,5 meter, maar dat is fysiek onmogelijk. Geen enkel standje doorstaat de veiligheidstest, ook niet op z’n hondjes. Bovendien kan het virus gewoon op je tafel liggen in je bed of in je zetel. In theorie zou je na een sessie rampetampen met een onbekende, je huis zelfs moeten ontsmetten.

Dus, zegt Sensoa: maak afspraken, vermijd contacten als je symptomen hebt en minder partners betekent minder risico’s.

Wat kan je doen en niet doen en hoe? Samen masturberen op 1,5 meter van mekaar, geen massage, geen kamasutra-standjes, je handen wassen voor en na (handschoenen dragen bij de seks is niet nodig, tenzij dat het je fetish is), mondmaskers dragen, kussen en contact tussen de gezichten vermijden, geen speeksel als glijmiddel, geen ontsmettingsmiddel om je penis/vagina of anus te wassen en de seksspeeltjes wassen met warm water en zeep.

Nja, begin er maar aan.

Wil je nog meer weten, dan kan dat hier.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More