Volgend jaar moet Bond 25, die voorlopig de titel ‘Eclipse’ draagt, in de zalen draaien. De opnames zijn dan ook volop bezig in de Pinewood Studios en Londen. De productie geeft ons met onderstaand filmpje een eerste blik op de set van ‘Bond 25’ .

We kunnen even achter de schermen kijken bij de opnames in Jamaica. Zo krijgen we mooie sfeerbeelden van een broeierige nachtclub voorgeschoteld. Natuurlijk duikt ook Daniel Craig eventjes op in de video. We zien ook een Jeffrey Wright als de CIA-agent Felix Leiter terug. Nomi, gespeeld door Lashana Lynch krijgen we ook een eerste keer te zien.

Wat direct opvalt in deze korte video is het indrukwekkende en intense kleurenpalet dat redelijk ongewoon is voor een Bondfilm. Geen zorgen, op het einde krijgen we nog een ontploffing zoals de Bond-traditie het voorschrijft.

Het is duidelijk dat na al de tegenslag met Daniel Craig’s enkelblessure, waardoor de opnames lange tijd stilgelegd moesten worden, en een stunt die misliep men duidelijk wil maken dat Bond er nu echt wel staat! Wij kijken uit om Daniel een laatste keer Bond te zien vertolken. En natuurlijk kijken we ook uit naar de volgende Bond-girl.