Dames en heren, maak kennis met de lieftallige 25-jarige Jordan Emanuel.

Zij heeft onlangs geschiedenis geschreven, want we weten allemaal dat Playboy gelezen worden vanwege de artikels. De bloedmooie dames die er toevallig ook in staan nemen we er maar al te graag bij. Miss Emanuel is niet de eerste Playboy Bunny en centerfold van Afro-Amerikaanse afkomst. Neen, die eer ging naar Miss Maart 1965 Jennifer Jackson. Maar Jordan is wel de allereerste zwarte dame die eerst Playmate of the Month werd en nadien Playmate of the Year.

Miss December 2018 heeft niet alleen de looks, maar beschikt ook over brains. Zo heeft ze een masterdiploma in journalistiek, muziek en kunstgeschiedenis. Ze is enorm dankbaar dat ze is uitgeroepen als Playmate of the Year 2019 en voor haar is dit het ultieme bewijs dat vrouwen zowel aantrekkelijk als intelligent kunnen zijn.

“Jordan belichaamt alles wat wij waarderen bij Playboy, ze pleit voor gelijkheid en seksuele vrijheid, spreekt zich uit in wat ze gelooft en ze is toegewijd in het luisteren van vrouwen in de strijd voor gelijke rechten.”, aldus de redactie van Playboy.

Zo is ze ook mede-oprichter van de non-profit organisatie Women With Voices. Deze organisatie biedt ondersteuning, begeleiding en middelen voor vrouwen met enorm veel tegenslag in het leven.

Niet slecht voor deze juffrouw, die vorig jaar ook al met de titel Miss Black America New York 2018 ging lopen.

https://www.instagram.com/p/Bub_ps9BMy9/

https://www.instagram.com/p/BuZftsShb1x/

https://www.instagram.com/p/BuKCmCdhsZX/

https://www.instagram.com/p/BtttKxUBSby/

https://www.instagram.com/p/BrtjlhEBDWQ/

https://www.instagram.com/p/BrmDa9ihpEY/

https://www.instagram.com/p/BrjCDlohbHr/

https://www.instagram.com/p/Bq-0NHlhh5Q/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."