Is er een dokter in de zaal? Wellicht. Maar is er ook een dokter in de gym? Hoogst onwaarschijnlijk.

Geneesheren hebben nu eenmaal een zeer druk werkschema en zijn meestal ’s avonds te moe om nog aan beweging te doen. Die ballon gaat echter niet op voor de Chinese dokter Yuan Herong. Overdag meet ze rustig de bloeddruk en hartslag van haar patiënten, om ’s avonds die van haarzelf de hoogte in te jagen in de fitness. 

Naast haar praktijk, verdient deze 30-jarige bodybuilder nog een extra yuan als fitnessmodel. Het heeft haar zelfs de bijnaam ‘Chun Li’ opgeleverd, een verwijzing naar het legendarische Streetfighter-personage. Net zoals Chun Li beschikt deze dokter over een paar zeer afgetrainde benen. Het doet haar lichaam bijna cartooneske proporties aannemen. 

“Het gezicht van een engel, maar het lichaam van een duivel”, klinkt het op de sociale media.  Pech voor de aanbidders, want miss Herong is gelukkig getrouwd.

Ze is trouwens één van de weinige Instagram-babes die haar stalkers zelf in het ziekenhuis kan slaan om hen vervolgens meteen de eerste zorgen toe te dienen. Je moet het maar kunnen!

https://www.instagram.com/p/B3cOOv-JnQa/

https://www.instagram.com/p/B3uUsgFJv_v/

https://www.instagram.com/p/B384nsFpgmn/

https://www.instagram.com/p/B33LpR5p-Ml/

https://www.instagram.com/p/B3V57WrpZ5y/

https://www.instagram.com/p/B4L_EuQpf2V/

https://www.instagram.com/p/B4CHAmHJQ3t/

https://www.instagram.com/p/B32Guohp4GL/

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."