De ex-blonde van K3 post alweer een sterke uitspraak

Josje Huisman (34) opent een stevige discussie op Instagram.

Vierendertig is ze ondertussen, Josje Huysman, en sinds ze weg is bij K3, op zoek naar een eigen identiteit. Na het kindermeidengroepje ging ze het pad van de volwassenen bewandelen, vond de ware liefde, werd moeder en activiste. Josje engageert zich de laatste tijd nogal intens. Ze was te vinden op de Groenplaats met een bord ( de foto is ondertussen verwijderd van haar Instagram) waarop ze het opnam voor haar zwarte medemens (wat haar vriend overigens ook is) en onlangs ging ze op de barricades staan om de al te strenge maatregelen in Antwerpen aan de kaak te stellen. Daarmee maak je natuurlijk niet alleen vrienden.

Ook nu weer post Josje een boodschap op Instagram die op menig lang teentje trapt. Ze is nochtans voorzichtig in haar bewoording: “Hey iedereen! Ik heb zeker niet mijn doel om mensen bozer, banger of onrustiger te maken”, steekt ze van wal. “Los van dat Corona bestaat en dat ik overlevers of nabestaanden niet wil kwetsen, wil ik ook niet in een 1,5 meter mondkapjes maatschappij leven. Er staan dingen in de spoedwet waar ik me wel zorgen over maak. Blijf je focussen op de betere uitkomst! Durf je je medemens alweer een hand te geven of ben je daar nog niet klaar voor?”

Het werd meteen duidelijk dat niet alle corona-neuzen in dezelfde richting staan. Wie de kop boven het maaiveld steekt, neemt een risicio.

Enkele reacties:

“Wat verwacht je anders dan onnozele praat van een mislukte kinderzangeres”

“Ik denk dat we vooral naar de raad/gedachten van virologen moeten luisteren ipv deze van Josje Huisman.”

“Iedereen moet een eigen mening kunnen hebben en moeten kunnen uiten, maar als je een bereik hebt van meer dan 200000 mensen zou ik toch wat beter nadenken of het daadwerkelijk slim is om je mening de wereld in te gooien. Je bent geen expert en al helemaal geen viroloog.. ik snap dat je niet in een 1,5 meter maatschappij wil leven want dat wil eigenlijk helemaal niemand, maar als je hiermee kan voorkomen dat de pandemie zich uitbreidt of dat er minder mensen besmet worden kan je ook je eigen wil aan de kant zetten en helpen het te voorkomen.”

“ach, ze is blond hè!”

“Misschien is op corona afdeling gaan werken”

“Ik deel u mening volledig! Ik knuffel en geef mensen een hand zelf een kus soms!”

“Josje dikke doei. Ik ga niet eens in discussie met je? Succes en hopelijk blijft alles bij jou en in je directe omgeving corona vrij. Is het nu zo moeilijk om je aan de regels te houden? Bij deze ontvolg ik je.”

“Echt trots op je !!! Iemand die duidelijk is durft uit te komen voor haar mening! Mensen zijn echt domme schapen en volgen alles gewoon lekker mee ! Ja coronaaaaa bestaat we weten het ! Maar er schuilt veel meer achter dan je denkt!”

Mag je ook géén mening hebben?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More