De Fatality van The Terminator in Mortal Kombat 11 ziet er enorm badass uit (video)

Binnenkort weten we of de roestige bouten en scharnieren van de T-800, gespeeld door Arnold Schwarzenegger, in de laatste Terminator-film het nog kunnen volhouden tegen al dat toekomstig geweld.

Ondertussen maakt hij het leven zuur van de personages in de NetherRealms dimensie. Want ook de iconische T-800 heeft zijn weg gevonden in het über-gewelddadige spel Mortal Kombat. Arnie mag het dus opnemen tegen bekende figuren als Jade, Kung Lao, Scorpion, Baraka en Sub-Zero. Deze laatste lijkt trouwens sprekend op een bekende Antwerpenaar. Geen wonder, want niemand minder dan Dimitri Vegas stond model voor het personage.

De Terminator T-800 maakt samen met vijf andere personages onderdeel uit van de Kombat Pack, waarmee spelers tevens heel wat nieuwe skins tot hun beschikking krijgen. De wapens, stijl en fatalities van Arnie zullen fans een gat in de lucht doen springen, want allemaal verwijzen ze naar bekende scènes uit de reeks.

Zo is de introductie een eerbetoon aan de tweede film en ook de meest geprezen, Terminator 2: Judgment Day, waarin de cyborg zijn shotgun tevoorschijn tovert uit een doos. Qua looks komt het personage weer dicht in de buurt van het model uit de vijfde film, waar Arnold al wat ouder en grijzer is.

Jammer genoeg is de ingesproken stem niet die van de Oostenrijkse spierbundel, maar van een imitator. Let zeker op de leuke details, zo blijft van de T-800 alleen het metalen skelet over wanneer hij de helft van zijn levens kwijt is en weer opstaat. Ook stuurt hij zijn slachtoffers naar de toekomst, waar ze een vogel voor de kat zijn. Een metalen kat met lasers weliswaar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More