Mocht Thanos zijn best gedaan hebben om heel het universum te doorkruisen op zoek naar deze Infinity Gaunlet hadden we wellicht een zeer muzikaal einde gekregen van The Avengers: Infinity War.

Deze handschoen is een gedetailleerde replica van die in de film. De zes Infinity Stones  zullen deze keer niet elk levend wezen aan uw wil onderwerpen, maar eerder een vette bassline laten horen. Bluetooth speaker-specialist Camino Audio uit Hong Kong heeft er aardig wat werk ingestoken om deze Avengers Infinity Gauntlet Life-size Bluetooth HiFi System te ontwerpen.

Het bedrijf geeft niet echt prijs wat voor technologie er schuilgaat in de handschoen maar verzekert wel prachtige HiFi kwaliteit.  De speaker is beschikbaar in twee versies: een plastieken die achttien kilogram weegt en een bronzen van drieëntwintig kilogram. De steentjes lichten op tijdens het afspelen van muziek.

Terwijl u 1.300 euro neertelt voor een plastieken versie,  betaalt u maar liefst 2.200 euro voor een bronzen Gaunlet.  Maar net zoals Thanos gaat u op deze straffe tonen meteen met de vingers willen knippen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."