Neen, we hebben ons niet van foto vergist.

Dit is namelijk Elettra Lamborghini: voormalig MTV-realityster en de kleindochter van Ferruccio Lamborghini, de oprichter van het legendarische sportwagenmerk. In plaats van een stoeltje op te eisen in het familiebedrijf, houdt Elettra zich liever bezig met andere zaken.

Namelijk zichzelf in de kijker zetten en dit meestal op de meest pikante manier, als model en social influencer. Zo trok ze ooit op de MTV European Music Awards een doorkijkjurkje aan en stal zo de aandacht van iedereen. Haar bijnaam is trouwens The Italian Killer, vanwege de vele gevechten waarin ze betrokken geraakte.

Geen wonder dat ze miljoenen volgers heeft op Instagram. Dit is dus een Lamborghini waar je niet zomaar even ongeschonden een testrit mee maakt. Daar kan weldra Afrojack – Nick van der Wall voor de vrienden – over getuigen, want hij neemt haar mee voor een ritje voor het leven.

Elettra maakte namelijk onlangs het nieuws van hun verloving bekend op Instagram. Daar vertelt ze dat ze door haar beste vriend ten huwelijk is gevraagd en dat het voor haar al vanaf moment één duidelijk was dat ze voor altijd samen zouden blijven. 

De 32-jarige Nederlandse dj en de 25-jarige Italiaanse zangeres en erfgename bevestigden hun relatie in november 2018. “Hij laat me me elke dag voelen als een prinses”, vertelde Lamborghini toen. Laten we hopen voor hen dat dit liedje eeuwig mag blijven duren en dat de dj niet alleen verblindt is door de prachtige koplampen van deze Lamborghini.

https://www.instagram.com/p/B6TM2MCoo_2/

https://www.instagram.com/p/B2rPrxmIMFY/

https://www.instagram.com/p/B14Jk9RIRtP/

https://www.instagram.com/p/B1EwcY4o47N/

https://www.instagram.com/p/B0ynIPOBBjc/

https://www.instagram.com/p/B0OWD__o_sT/

https://www.instagram.com/p/B0Gc0DIoIJw/

https://www.instagram.com/p/B6lUBlxINDh/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."