De meeste gehate babe van Nederland wil iets ‘laten zien’ (video)

”Ik heb wat je lust lust.”

De Nederlandse rapster en influencer Famke Louise haalde zich de woede der Hollanders op de hals met haar #ikdoenietmeeractie. Het meisje met de hazelnootbruine ogen trok publiekelijk de coronamaatregelen in twijfel en dat werd haar niet in dank afgenomen. Eind oktober kwam ze daar op terug, maar een klein beetje laat. Boven de rivieren werd ze ‘de meest gehate vrouw van Nederland’ genoemd.

Toen ze haar standpunt probeerde te verdedigen in de Nederlandse talkshow ‘Jinek’ was het hek helemaal van de dam. Met een betoog dat langs alle kanten rammelde – “ik heb respect voor corona” – maakte de rapster geen al te beste indruk. Goed voor een stortvloed aan grapjes op sociale media. Vooral het spiekbriefje dat Louise hanteerde, ging viraal in een pak memes.

Famke Louise probeert nu haar image op te blinken met haar muziek en kwam op vrijdag de dertiende met een zwoele video. ‘Laten zien’ heet het nummer. We geven je de tekst. De beelden doen de rest.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More