De moeder van Marine Le Pen was ooit een Playboybunny (foto’s)

Zo te zien was het huishouden ten huize Le Pen altijd piekfijn op orde.

De recente islamitische aanslagen in Frankrijk zullen ongetwijfeld weer kiezers richting Front National geduwd hebben. Maar qua populariteit moet partijvoorzitster Marine Le Pen nog steeds onderdoen voor haar eeuwige rivaal Emmanuel Macron.

Gelukkig voor Le Pen blijven haar kiezers erin geloven en steunen ze haar door dik en dun. Iets wat niet gezegd kan worden voor haar familie. Tussen Le Pen en haar ouders botert het al even niet meer. Toen Marine 16 was, was moeder Pierrette Lalanne met al haar hebben en (huis)houden plots vertrokken.

Ze kon de conservatieve houding van haar echtgenoot Jean-Marie Le Pen niet meer verkroppen. Jean-Marie beweerde ooit dat de vrouw alleen maar goed was om te poetsen, te wassen, te strijken en alle andere huishoudelijke taken die je maar kan verzinnen.

Als protest hierop poseerde Pierrette op 29-jarige leeftijd, in 1987, voor Playboy verkleed als bediende. Maar wel een dienstmeid met een pikant kantje. Toen ze zei dat ze de plaat ging poetsen, meende ze het blijkbaar.

1

Image 1 of 6

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More