De Morgen-journalist wil crowdfunding voor Marc Van Ranst

En ‘t is niet om de viroloog/ Twitteroloog/ professor in zwijgstakingkunde een nieuw gebit te kunnen geven. Ook niet voor een stel nieuwe V-halstruitjes.

Marc Van Ranst heeft een proces aan zijn pantalon: dat wisten we al. Volgens sommige media – wij zijn geblokkeerd door de viroloog, dus we kunnen het niet meer lezen – tweette hij daar als volgt over: “Vandaag was de eerste zitting van de rechtszaak die Rudi De Kerpel (N-VA,, regeringscommissaris VRT) tegen mij inspant voor de Rechtbank van Eerste Aaanleg. Zijn fabriek van plastieken bekertjes in Deinze zou volgens hem door mij verlies hebben geleden.”

Joël De Ceulaer, Senior Writer voor de linkse krant De Morgen, weet dat zo’n rechtszaak wat kan kosten. En hoewel Van Ranst zelf overtuigd is dat hij de zaak gaat winnen, kan hij natuurlijk toch nog verliezen. In dat geval zal hem een schadevergoeding boven het hoofd hangen.

Joël De Ceulaer roept Twitter-gewijs dan ook op om een crowdfunding voor Van Ranst te organiseren…

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More