De originele Karate Kid is terug in nieuwe sequel-serie (trailer)

Ralph George Macchio, die de rol speelde van Daniel LaRusso, is ondertussen 56 jaar.  Ouder dus dan wijlen Pat Morita, die de rol vertolkte van 52-jarige Mr. Miyagi in de orginele The Karate Kid. Laat dat even tot u inzinken.

Maar 34 jaar later komt er een vervolg op deze populaire trilogie uit de jaren tachtig. De makers gaan met hun tijd mee en brengen de serie uit op YouTube Red, de betaalde dienst van YouTube met exclusieve videocontent. De serie gaat Cobra Kai heten en zal tien afleveringen van een half uur omvatten.

In Cobra Kai pakt Ralph Macchio zijn rol als Daniel LaRusso weer op en keert William Zabka terug als de blonde Johnny Lawrence. Daniel heeft het karateleven vaarwel gezegd en geniet van het leven als familieman en autodealer. Johnny probeert intussen zijn ellendig bestaan wat op te krikken en besluit de Cobra Kai dojo te heropenen, tot ongenoegen van Daniel. 

 “We kunnen niet wachten om de LaRusso-Lawrence rivaliteit nieuw leven in te blazen. Cobra Kai zal echt een vervolg zijn op de originele films, vol met comedie en opwindende vechtscènes.”, aldus één van de producenten. De wijsheid van Mr. Miyagi zal wel gemist worden: “No such thing as bad student, only bad teacher. Teacher say, student do.” 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More