De plooien gladstrijken dankzij een boa constrictor als masseur (video)

Corona-stress. Wie lijdt er tegenwoordig niet aan?

Het feit dat een deel mediageile gladde alen elkaar (of soms zichzelf) steeds tegenspreken over wat nu wel en niet mag, helpt de zaak ook niet echt vooruit. Over wezens gesproken van de glibberige soort: misschien kunnen zij je helpen om door deze moeilijk periode te geraken.

Althans, als je spreekwoordelijke ballen groter zijn dan die van het atomium, want in de volgende spa dierentuin op de Filipijnen zijn sissende slangen van respectabele omvang de masseurs van dienst. Vier Birmese pythons kronkelen over je heen en wikkelen zich rondom jou als ‘jongeren’ rond de Blankenbergse politie.

Samen wegen ze zo’n 250 kilo, dus denk maar niet voor één seconde dat je aan deze massage kan ontsnappen. Uiteraard houden een paar stevige verzorgers de slangen goed in de gaten, maar niet vooraleer ze jou een paar wijze tips meegeven.

Zo is lucht uitblazen uit den boze, net als schreeuwen om hulp. De slangen zien je daardoor als prooi. Gewurgd worden is alleen maar leuk als in het in een SM-studio is door meesteres Tanja, en niet door deze beesten, geloof ons maar.

Niettemin staan elke dag bezoekers in een lange wachtrij klaar voor deze venijnige massage. Het gekronkel van de serpenten heeft naar verluidt een therapeutisch en kalmerend effect. Voor de zekerheid krijgt elke python op voorhand wel minstens tien kippen voorgeschoteld, zodat ze geen hongerig gevoel hebben.

‘Slangen zijn alleen gevaarlijk als ze aangevallen worden. We gebruiken ook speciaal pythons, omdat ze niet giftig zijn. Bezoekers hebben eerst wel wat angst, maar na afloop reageren de meesten zeer enthousiast. Alsof ze een massage met de handen gekregen hebben’, aldus de directeur van de Cebu City Zoo.

Bij deze hebben we nu ook het meest slecht gekozen moment gevonden om een plotselinge ochtenderectie te krijgen.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More