Maria Magdalena is wellicht één van de bekendste, maar zeker ook de meest beruchte vrouw uit het Nieuwe Testament. 

Ze trok met Jezus doorheen Galilea en was ook aanwezig bij de lijdensweg van Jezus, diens kruisiging en waarschijnlijk ook zijn begrafenis. Maar ze wordt ook wel eens afgeschilderd als de zondares die de voeten van Jezus zalfde, of erger nog… als de minnares van Jezus.

Haar erotische uitstraling op vele schilderijen moet echter de duimen afleggen aan haar huidige naamgenoot. Want één blik op de Canadese Mary Magdalene doet je meteen knielend 69 schietgebedjes opzeggen. Deze 24-jarige danseres uit het Canadese Toronto heeft slechts één motto: ‘Ik zit liever vol plastiek dan vol met nonsens’. Jammer genoeg heeft ze maar een hersencapaciteit van 0cc.

Ondertussen heeft ze al voor meer dan 100.000 euro aan operaties achter de rug bij de plastische chirurg. Of die chirurg toevallig ook bijklust als garagist moeten we nog onderzoeken, daar haar boezem lijkt op twee opgeblazen airbags.

Nochtans zag miss Magdelana voor al de ingrepen er uit als een prachtmeid, dus snappe wie snappen kan. Daddy issues? Wie zal het zeggen?

Onlangs liet ze zelfs haar geslachtsdeel opblazen, wat bijna fataal afliep Ze had twee bloedtransfusies nodig om te herstellen.

Jezus Christus….

VOOR

NA

https://www.instagram.com/p/B1rCTp6pAul/

https://www.instagram.com/p/B168JEnJDWO/

https://www.instagram.com/p/B0mb1OTpSGp/

https://www.instagram.com/p/B0v18MopYYR/

https://www.instagram.com/p/B1zhc0nHo5G/

https://www.instagram.com/p/B12YCarn6pM/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."