De Pornhub Awards zijn één van de weinige prijsuitreikingen waar jij, ik en iedereen met XY-geslachtschromosomen heeft aan bijgedragen.

Want ontkennen dat je nog nooit gesurft hebt naar een ondeugende website, is hetzelfde als zeggen dat smurfen groen zijn. Vorige vrijdag was het weer zover in Venice, Californië. Onderstaande dames mochten voor de verandering eens de kleren aanhouden tijdens het werk en kijken in welke mate ze dit jaar hebben bijgedragen aan de eeltvorming op menig rechterhand.

De ceremonie werd in goede banen geleid door Asa Akira, die de show begon met een stevige opener : “De finale van Game of Thrones had 20 miljoen kijkers. Pornhub heeft er 120 miljoen per dag!”.

Qua entertainment viel het ook wat te pruimen. Geen natte pruimen deze keer, maar optredens van onder andere Bad Bunny, Ty Dolla $ign, Tommy Genesis, Rico Nasty, Ian Isiah en Kali Uchis.

Hier de meest opmerkelijke winnaars:

  • Top MILF Performer en fan-voted Favorite MILF: Brandi Love (769 miljoen video views).
  • Vision Award: voormalig Disney-sterretje Bella Thorne
  • Top Lesbian Performer: Abigail Mac
  • Top Big Tits Performer: Angela White
  • Top Squirting Performer: Danika Mori
  • Most Popular Female Performer: Lana Rhoades

Let ook vooral op het beeldje waarmee de laureaten mee naar huis mochten gaan. Een trofee ontworpen door de bekende Britse designer Peter Saville, in de vorm van chemische moleculen die voor seksuele aantrekkingskracht zouden zorgen.

De pikantheidsfactor op de rode loper lag dan ook hoger dan op andere ceremonies.

Wat wij ons dan afvragen… hoe stel je daar in hemelsnaam je collega’s voor aan je partner?

1

Image 1 of 19

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."