Dankzij de Nederlandse rapper Boef is onze woordenschat weer wat verrijkt.

Want nu weten we al een tijdje dat het woord ‘kech‘ Marokkaans  is voor een dame van lichte zeden.  Vorig jaar kwam hij namelijk zwaar onder vuur te liggen nadat hij drie vrouwen beledigde. Dat gebeurde op nieuwjaarsdag, toen hij autopech had en hij een lift kreeg van de vrouwen. Op Snapchat noemde hij hen ook ‘kechs’. Dat veroorzaakte zoveel commotie dat hij genoodzaakt was om enkele optredens af te zeggen.

Laten we hopen voor hem dat hij deze dame met wat meer respect behandelt, want vlogster Selma Omari is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Sofiane Boussaadia en Selma Omari werden al eerder samen gespot in verscheidene clubs. Maar nu lijkt het officieel te zijn. Bij een Instagram-foto, waarop de vermeende tortelduifjes samen te zien zijn, schrijft de artiest de tekst: Powercouple 2019.

Het merendeel van de fans reageert positief op de foto. Ze feliciteren Boef en Selma en zijn erg enthousiast. Er is echter ook een deel dat denkt dat het een publiciteitsstunt is en ze helemaal niet samen zijn.

Boef een hartendief, wie had dat gedacht?

https://www.instagram.com/p/BuYVNNghjjr/

https://www.instagram.com/p/BsS-3jgFVmw/

https://www.instagram.com/p/BrLnw8wFvuu/

https://www.instagram.com/p/BqsRPPXl935/

https://www.instagram.com/p/Bp2C_pTFHvk/

https://www.instagram.com/p/BpFVRtOCv27/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."