Bart Kaëll is deze zomer 60 geworden. Het is amper voor te stellen, maar er was een periode dat de Vlaming niet mocht weten dat hij een relatie had met een man.

Niet iedereen legde zich daar toen lijdzaam bij neer.

In 1994 deelt Luc Verschueren, op dat ogenblik radiopresentator bij Radio 2, in de media een tikje uit: “Ik wil niet kwetsen of choqueren. Gewoon leuk uit de hoek komen, of originele antwoorden losweken. Bovendien heb ik een gloeiende hekel aan onnozelaars. Mensen die anderen bewust een rad voor de ogen draaien.”

“Als ik Bart Kaëll met zijn vriendin op de cover van een tijdschrift zie staan, dan kan ik het niet laten om in Ochtendkuren te vragen: ‘En Bart, een nieuwe vriendin? ‘ Die stond daar met de mond vol tanden (geniet nog zichtbaar). Later is die manager (Piet Roelen) mij komen uitschelden. Maar dat raakt mij niet.”

“Zo kon ik het ook niet laten om tijdens de grote vakantie aan Isabelle A te vragen wie ze de tofste Vlaamse zanger vond (krijgt pretlichtjes in de ogen). Ach, men blaast vele dingen veel te veel op. Je moet de mensen niet in ‘blaaskes’ laten geloven. Je moet kunnen relativeren.” Voor de jonge lezers: Isabelle had een korte relatie met Willy Sommers.

Zo is dat. Feit is dat Bart en Luc Appermont zakelijk goed bezig zijn.

De centrale vennootschap is Atozz met 8,4 miljoen euro aan totale activa. Atozz heeft participaties in Solid Team en All In Company. All In Company heeft totale activa ten belove van 8 miljoen euro. Beide bedragen mogen wel niet samengeteld worden.

Op het thuisadres van de twee vinden we die onderneming Solid Team met totale activa van zowat een half miljoen euro.

Daarnaast is er ook Inbelco met ruim 400.000 euro aan activa. Daar zijn Bart en Luc niet rechtstreeks betrokken.

De waardering van Luc en Bart wordt door sommigen bepaald op net geen 5 miljoen euro. Dat is een onderschatting. Doe daar maar een paar miljoen euro bij.