Deadpool-hoofd reageert op geluid met vunzige praat (video)

We vragen ons waarom een derde deel van de Deadpool-reeks zolang op zich laat wachten?

Voorgaande delen waren enorm succesvol aan de box-office en vielen enorm in de smaak bij de fans. Deadpool is dan ook niet je normale cape-dragende superheld met een enorm gevoel aan verantwoordelijkheidszin en morele waarden. Een anti-held die zo politiek incorrect is dat het maar kan. Dat maakt hem net zo geliefd. Misschien door het klimaat waarin we ons nu bevinden en elk verkeerd mopje of opmerking een leger aan Twitter-vingertjes doet steigeren, is de tijd nog niet terug rijp om The Merc with a Mouth terug op de wereld los te laten?

“We zijn er nu met het hele team mee bezig. We zitten nu bij Marvel, dat is nu ineens de eredivisie. Best gek wel”, liet Ryan Reynolds een half jaar geleden weten en sindsdien… tja, begon het beruchte jaar 2020 en kon opeens niets meer.

Maar niet getreurd, fans kunnen de vloekende ketter zelf in huis halen. Hasbro Pulse heeft een pratend hoofd ontwikkeld van de superheld en een stemacteur meer dan 600 quotes laten inspreken. Niet Ryan Reynolds, maar een verdomd goede imitator. Net zoals in de film, beweegt het hoofd ook mee dankzij meerdere sensoren en mechanieken die de ogen en de mond doen bewegen. Dan is er nog de app waarmee geluidseffecten en extra zinnetjes kunnen afgespeeld worden.

Daar zijn mopjes nogal redelijk aangebrand zijn, laat Hasbro alvast weten dat het speeltje niet voor het jeugdig publiek is bedoeld.

Voor 100 euro ben je niet langer meer de leukste thuis.

Ahhhh. I’m touching myself tonight!

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More