Ze ging met een deelneemster van hupsikidee in een hottub, terwijl de andere bewoners en bewoonsters van het huis erop zaten te kijken.

Het is inmiddels veertien jaar geleden dat Makosi meedeed aan de Britse Big Brother, maar tv-kijkend Verenigd Koninkrijk herinnert zich haar nog levendig. Makosi is namelijk verantwoordelijk voor zowat de heetste scène die ooit in het programma te zien was.

In de hottub werd er met verschillende andere kandidaten eerst nog wat gezoend, betast en geflirt. Maar dan laait de passie plots hoog op tussen haar en Anthony Hutton. Zo hoog, dat andere deelnemers de hottub verlaten, en Makosi zelfs een tijdje denkt zwanger te zijn van Anthony – die zijn kruid nog sneller verschiet dan hij de woorden ‘premature ejaculatie’ zou kunnen uitspreken.

Makosi deed nu een interview voor Bobby Norris. “Ik was 25, en zo vrij als een vogeltje toen ik deelnam aan Big Brother”, klinkt het. “Wanneer ik er vandaag op terugkijk, ben ik nog steeds trots dat ik het gedaan heb. Zelfs die hottub-scène. Misschien zou ik vandaag misschien een andere tactiek hebben, maar het heeft wel gewerkt: ik bleef in Big Brother tot het einde.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.